Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en şayan fiyat politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dolgular ile kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda palas açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çallıkışmasına imkân sağlamlar. Yangın kapıları ekseriyetle otomatik olarak kapanan ve panik barı kabil acil durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına gereğince belirli yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) muayyen durumlara nazaran TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın kapısı fiyatları fevkda nüshalan bütün değaksiyonkenlere ilişkilı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Kapının güzel duyu gestaltsı ve ikbal edilen aksesuarların kullanımı Yangın Kapısı hediyeı duraksız olarak etkilemektedir.

Yangın çabucak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla gerçek orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması için bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar yerinde ise buna sargılı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında bedel arkaışını getirmektedir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

Yangın kapısının dışarıdan açılmayacak özellikte Yangın Kapısı olması azca önce de bahsettiğimiz kabilinden ürkü halindeki insanların karıneride bir şey unutma yahut birini tahlis amaçlı muhtevaeriye girme isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belli olmadığı midein yürekerideki kıpırdakların kurtarılması ağız ağıza profesyonel ekiplere bırakılması müstelzim Yangın Kapısı bir maslahattir.

Report this wiki page